Arbejdskraft søges/tilbydes

Delelandbrug eller samarbejdsmuligheder søges!

22. marts 2018

Jeg er uddannet agrobiolog og ønsker at bruge mine kompetencer direkte på et landbrug frem for fra konstorstolen. Jeg vil gerne indgå i den daglige drift og sideløbende fungere som sparringspartner i forbindelse med udviklingen af et landbrug. Dette kunne eksempelvis være mht. optimering af næringsstofsudnyttelsen, opstart af nye produkter, forarbejdning af råvarer, opsamling og analyse af biologisk data eller hvad der nu måtte være i støbeskeen!

Derudover interesserer jeg mig for dyrkning af planter og svampe i lukkede væksthuse, dette kunne være i polytunneler eller i uudnyttede driftsbygninger. Jeg skrevet et lille ideoplæg om dette, som jeg kan sende, hvis der er nogen, der er interesserede i et sådant projekt. Da min kæreste arbjeder i Århus er jeg i det næste halve år fastlåst til omkring en times transporttid fra Aarhus, men ellers er vi klar på at flytte.

Kontakt

Ullandhaug økologiske gård i Stavanger søker ny gårdsbestyrer i fast stilling med tiltredelse etter avtale

19. januar 2018

Stiftelsen Ullandhaug økologiske gård ligger med fantastisk utsikt på toppen av Stavanger i Rogaland fylke i Norge.
Vi har i 20 år drevet et økologisk demolandbruk hvor vi også tilbyr grønt arbeid og grønn omsorg i samarbeid med NAV og Stavanger kommune.
Vi søker nå etter ny gårdsbestyrer. Den vi søker nå må ha solid kompetanse innen (1) økologisk landbruk, (2) kunne samarbeide omkring faglig utvikling av gården, (3) ha sosiale ferdigheter for arbeid med mennesker i alle aldre og med ulike forutsetninger, og (4) kunne formidle det du brenner for innen økologisk landbruk i møte med barnehager, skoler, studenter og et voksende publikum.

Ta kontakt eller send søknad til daglig leder Anita Middelthon: anita.middelthon@ullandhaug-gard.no ( Mob +47 91625376) eller send en ansøgning til Stiftelsen Ullandhaug økologiske gård, adresse: Ullandhaugveien 150, 4021 Stavanger.

Les om oss på: