Generationsskifte

Sharemilker eller køber søges

30. januar 2018

Lidt syd for Ribe tæt på marsk, vadehav, Ribe og Ribe Å, ligger en gård med alle faciliteter til mælkeproduktion, klar til at starte op igen efter en pause siden efteråret 2015. Der er plads til 150 køer med opdræt i 10-12 år gammel stald, ca. 90 ha dels sandjord med vanding, dels marskjord. Der er mulighed for at leje yderligere økologisk jord til eller at købe økologisk foder.

Bolig medfølger. Man kan starte op som Sharemilker/lejer på rimelige vilkår. Der er mulighed for at købe ejendommen samt mulighed for at komme til at levere mælk til Naturmælk.

Kontakt:
Carsten Markussen
Konsulent i Økologirådgivning Danmark
T: 30627215
M: fcm@oerd.d


Generationsskifte på Krogagergård

30. januar 2018

Køb vores gårdbutik! Vi søger en slagter, købmand, kok eller tilsvarende i Sorø. Krogagergård er i gang med et generationsskifte. Vi har en alsidig og velfungerende økologisk gårdbutik og webshop med over 1000 kundekontakter. Gårdbutikken sælger egen produktion og også produkter fra andre øko-producenter. www.krogagergård.dk

Vi slagter hver uge, har både ferske og frosne færdigpakkede udskæringer fra stude, grise, får og fjerkræ. Vi har halvtidsansat en dygtig slagter, der kommer og skærer dyrene op, laver div. udskæringer, spegepølser, grillpølser, færdigretter osv. det sidste i samarbejde med den ansatte kok / pakkedame.

Vi sælger også æg, lidt frugt og grønt samt mel og andre kolonialvarer. Gårdbutik og webshop tænkes overtaget og udviklet som en selvstændig virksomhed, men i et tæt samarbejde med gårdens øvrige produktioner, som det også er hensigten at yngre kræfter skal overtage. Der er et stort udviklingspotentiale i gårdbutik og webshop, der kan realiseres ved f.eks. produktudvikling og en øget salgsindsats til eksisterende kunder, flere nye private kunder samt til restauranter og storkøkkener.

Henvendelse: