Arbejdskraft søges/tilbydes

19.1.2018 Ullandhaug økologiske gård i Stavanger søker ny gårdsbestyrer i fast stilling med tiltredelse etter avtale

30.1.2018 Praktikant søger vært i Nordjylland

 

Ullandhaug økologiske gård i Stavanger søker ny gårdsbestyrer i fast stilling med tiltredelse etter avtale

19. januar 2018

Stiftelsen Ullandhaug økologiske gård ligger med fantastisk utsikt på toppen av Stavanger i Rogaland fylke i Norge.
Vi har i 20 år drevet et økologisk demolandbruk hvor vi også tilbyr grønt arbeid og grønn omsorg i samarbeid med NAV og Stavanger kommune.
Vi søker nå etter ny gårdsbestyrer. Den vi søker nå må ha solid kompetanse innen (1) økologisk landbruk, (2) kunne samarbeide omkring faglig utvikling av gården, (3) ha sosiale ferdigheter for arbeid med mennesker i alle aldre og med ulike forutsetninger, og (4) kunne formidle det du brenner for innen økologisk landbruk i møte med barnehager, skoler, studenter og et voksende publikum.

Ta kontakt eller send søknad til daglig leder Anita Middelthon: anita.middelthon@ullandhaug-gard.no ( Mob +47 91625376) eller send en ansøgning til Stiftelsen Ullandhaug økologiske gård, adresse: Ullandhaugveien 150, 4021 Stavanger.

Les om oss på:
facebook.com/pages/ullandhaug-økologiske-gard

http://www.ullandhaug-gard.no

Praktikant søger vært

30. januar 2018

Louise Lund Holm Thomsen søger en praktikvært i Nordjylland inden for planteavl eller en kombination til et uddannelsesforløb på en økologisk landbrugsuddannelse:

Jeg er 40 år, uddannet sociolog, og bosat med min familie i Nøvling, lidt syd for Aalborg. Jeg planlægger nu opstart på Kalø Økologiske Landbrugsskole fra august 2018, fordi jeg ønsker nye og grønnere betingelser for mit arbejdsliv fremadrettet. Jeg søger i den forbindelse en elevplads, der kan danne rammen om praktikperioder under uddannelsesforløbet.

Jeg er interesseret i at lære om økologisk grøntsagsproduktion og dyrehold. Jeg er i øvrigt interesseret i permakulturelle designs og deltager i et permakultur-designkursus det kommende forår, hvor jeg glæder mig til at lære mere; viden og færdigheder, som jeg også kunne tænke mig at arbejde og bidrage med ved en elevplads, i det omfang det er muligt. Hvis du er interesseret og har mulighed for at tage en voksenelev fra efteråret 2018, så send mig en mail eller ring, så vil jeg gerne tage en snak og/eller sende en motiveret ansøgning til netop din virksomhed.

For mere info kontakt:

Louise Lund Holm Thomsen
T: 22933084

M: louise.lundthomsen@gmail.com